Support Toolkit

does stk work with 3.1 ? - Support Toolkit


Re: does stk work with 3.1 ?

by Oyabun1 » Fri Oct 31, 2014 1:07 am

No. It won't be updated for some time until it is clear what tools are required.
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: does stk work with 3.1 ?

by jaiak » Sun Nov 09, 2014 4:44 pm

i need it! :-)
jaiak
Registered User
Posts: 43
Joined: Wed Oct 25, 2006 10:46 pm

Re: does stk work with 3.1 ?

by Normand » Sun Nov 09, 2014 8:18 pm

it is a very usefull tool! Hope they will upgrade it :-)
User avatar
Normand
Registered User
Posts: 67
Joined: Tue Mar 10, 2009 8:40 pm
Location: Quebec, Canada
Name: Normand
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by Oyabun1 » Sun Nov 09, 2014 10:24 pm

It is not "a tool" it is a set of tools and just saying you need "it" isn't very helpful because it doesn't tell us which specific tools are required and why.
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: does stk work with 3.1 ?

by daveb86 » Tue Nov 18, 2014 4:50 pm

I agree this tool has been very useful in the past .. and will be good to have this available for 3.1

I must ask though .. Why does everything here require an explanation as to why people have done something or want something ? .. Much different to other communities i frequent.
Currently working on Excel Masters
User avatar
daveb86
Registered User
Posts: 254
Joined: Tue Jul 03, 2012 4:31 am
Location: Lancashire, UK
Name: Dave B
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by Jimbabwe » Thu Nov 27, 2014 3:54 am

Does one simple part of STK work with 3.1: add user manually?
Jimbabwe
Registered User
Posts: 29
Joined: Mon Nov 24, 2014 7:07 pm
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by Revig » Sun Dec 07, 2014 2:36 pm

ATM I'm really missing an option for setting forum rights much more easily:
Set rights for a group to a forum and automatically to all sub-forums :shock:

Hope to get this feature ATM for 3.0.12 and later vor 3.1.x :oops:
Revig
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Jul 01, 2010 7:50 am
Name: Oliver Geist
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by Oyabun1 » Mon Dec 08, 2014 3:43 am

Revig wrote:ATM I'm really missing an option for setting forum rights much more easily:
Set rights for a group to a forum and automatically to all sub-forums :shock:
It is not automatic, but the ability to copy forum permissions is a standard feature and a quick way to assign permissions to several forums.

ACP > PERMISSIONS > Forum Based Permissions > Copy forum permissions
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: does stk work with 3.1 ?

by gerberli » Mon Jan 05, 2015 7:41 pm

i really need this, i dont want to install things on a live system without this plan b :-/
gerberli
Registered User
Posts: 45
Joined: Wed Jun 04, 2014 12:57 pm
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by пхпBBGuRu » Tue Jan 06, 2015 7:50 pm

Adapting to 3.1.x is available here https://github.com/AlexSheer/phpbb3.1-STK
The minimum version of phpBB is 3.1.2
New modules are available Main -> General Information

stk_general.jpg

and Admin Tools --> Verification and management extensions

stk_ext.jpg

Emergency Repair Kit also finds some errors related extensions

stk_erk.jpg

This is not the official version, so before using make a backup copy of your database!
User avatar
пхпBBGuRu
Registered User
Posts: 12
Joined: Sat Jan 03, 2015 11:40 am
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by SiteSplat » Mon Feb 02, 2015 4:46 am

Oyabun1 wrote:No. It won't be updated for some time until it is clear what tools are required.


hey Oyabun,

Any news on this matter? It would be nice to see some sort of a work in progress list or something we can chip in. I'm sure there would be some useful suggestions.
User avatar
SiteSplat
Registered User
Posts: 74
Joined: Sun Sep 07, 2014 7:17 pm
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by пхпBBGuRu » Fri Feb 06, 2015 12:17 pm

SiteSplat, What you do not like it? --> https://github.com/AlexSheer/phpbb3.1-STK
User avatar
пхпBBGuRu
Registered User
Posts: 12
Joined: Sat Jan 03, 2015 11:40 am
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by Normand » Mon Feb 09, 2015 3:57 pm

Hi nxnBBGuRu,
It looks great, but as my board is in French, it created error.
Do you have a French version of your script ?
regards,
Normand
User avatar
Normand
Registered User
Posts: 67
Joined: Tue Mar 10, 2009 8:40 pm
Location: Quebec, Canada
Name: Normand
Contact:

Re: does stk work with 3.1 ?

by Noxwizard » Mon Feb 09, 2015 11:42 pm

I would not recommend using that. From the looks of it, it is still under going revision which means it isn't stable and has a high chance of breaking your board.
[Support Template] - [Read Before Posting] - [phpBB Knowledge Base]
Do not contact me for private support, please share the question in our forums.
User avatar
Noxwizard
Support Team Leader
Support Team Leader
Posts: 10341
Joined: Mon Jun 27, 2005 8:41 pm
Location: Texas, USA
Name: Patrick Webster
Contact: