Support Toolkit

Support Tool Kit not installing with AutoMod 3.0.13-PL1 - Support Toolkit

Support Tool Kit not installing with AutoMod 3.0.13-PL1

by justdontblink » Sun Mar 01, 2015 8:30 pm

Hello I am trying to install the Support Tool kit using Automod on PHP 3.0.13-PL1 but I am having an issue. When I try to install it I receive this error "The directory structure of the uploaded MOD archive is unrecognized. Check if the zip archive you uploaded is corrupt or missing any files/directories, or contact the MOD Author." are there additional files that I need inorder to install this mod correctly?
justdontblink
Registered User
Posts: 20
Joined: Wed Feb 25, 2015 4:17 am
Location: New York
Contact:

Re: Support Tool Kit not installing with AutoMod 3.0.13-PL1

by Oyabun1 » Sun Mar 01, 2015 8:47 pm

The Support Tool kit is not intended to be installed using AutoMOD. It is not a MOD. Installation instructions are in the install.txt file within the package.

Basically, you upload the stk directory to the root of your board installation on the server (where the board's config.php file is). Then to use it you navigate your web browser to it, for example, if it was installed here the path would be https://www.phpbb.com/community/stk/.
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests
User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill
Contact: