Allan Style - SUBSILVER

Replacing icons - Allan Style - SUBSILVER

Replacing icons

by zeno » Sun Jan 10, 2016 4:52 pm

One small criticism of the template I have is that the forum unread icon isn't very clear. I have created a new version where I have changed the colour of the icon, from:

forum_unread_orig.gif
forum_unread_orig.gif (663 Bytes) Viewed 125 times

to:

forum_unread.gif
forum_unread.gif (1.97 KiB) Viewed 118 times


This is just a draft and I may tone it down a bit, but I wanted to make sure I could replace the existing one. However, when I copy this back to the styles/AllanStyle-SUBSILVER/theme/images directory and clearing the cache (and browser cache), the icon doesn't change.

What am I missing?
zeno
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Aug 10, 2007 2:22 pm
Contact:

Re: Replacing icons

by zeno » Sun Jan 10, 2016 6:01 pm

I have tried setting 'Recompile stale style components' in 'Load settings' to yes, submitting, clearing the cache, but that doesn't work either!
zeno
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Aug 10, 2007 2:22 pm
Contact:

Re: Replacing icons

by zeno » Tue Jan 12, 2016 3:16 pm

I've noticed something odd.

I had set up a subdomain for the forum forum.<domain>.com which redirected to <domain>.com/phpBB3. It was supposed to have been more convenient, but I eventually gave up on that and redirected all non www to www (in .htaccess) last year when I was tidying up some things. However, when I got a new admin member activation request this morning, I noticed that the links for the user profile and activation were forum.<domain>.com and when I clicked on them, the forum had the correct new icons!

So the problems I've had may be something to do with that rather than the template - but I've no idea what: I've no idea where phpBB3 is picking up the subdomain from. If I find out, I'll post back here.
zeno
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Aug 10, 2007 2:22 pm
Contact: