Cooperative

Title - Cooperative

Title

by pfd27 » Mon Mar 10, 2014 9:08 pm

Hi All

I would like to change the word "Cooperative" at the top of the style to my own word.
How would I go about this? I'm a noob with style so go easy on me :)
pfd27
Registered User
Posts: 23
Joined: Wed Feb 05, 2014 11:35 pm
Location: Brantford Ontario
Name: Rob Hymers
Contact:

Re: Title

by Prosk8er » Mon Mar 10, 2014 9:14 pm

/styles/Cooperative/imageset/site_logo.png you can replace that with your own image or make a new one with the included psd in /styles/Cooperative/contrib/PSD/site_logo.psd
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1496
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: Title

by pfd27 » Mon Mar 10, 2014 9:47 pm

Ok I made my own file named site_logo.png and uploaded it to /styles/Cooperative/imageset/site_logo.png but
it doesn't show on the board. Does the replacement file need to be the same size?
pfd27
Registered User
Posts: 23
Joined: Wed Feb 05, 2014 11:35 pm
Location: Brantford Ontario
Name: Rob Hymers
Contact:

Re: Title

by Prosk8er » Mon Mar 10, 2014 10:42 pm

did you purge the cache in the acp and for your browser(ctrl + F5)?
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1496
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: Title

by pfd27 » Mon Mar 10, 2014 11:03 pm

I did and I just did again with the same results
pfd27
Registered User
Posts: 23
Joined: Wed Feb 05, 2014 11:35 pm
Location: Brantford Ontario
Name: Rob Hymers
Contact:

Re: Title

by Prosk8er » Mon Mar 10, 2014 11:10 pm

try refreshing the imageset in acp/styles click imagesets on the left and refresh it for the style
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1496
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: Title

by pfd27 » Mon Mar 10, 2014 11:29 pm

No Joy
pfd27
Registered User
Posts: 23
Joined: Wed Feb 05, 2014 11:35 pm
Location: Brantford Ontario
Name: Rob Hymers
Contact:

Re: Title

by pfd27 » Tue Mar 11, 2014 12:03 am

Started from scratch again. Just changed the color a little bit in the site_log file and it wont load the changes on my board still
pfd27
Registered User
Posts: 23
Joined: Wed Feb 05, 2014 11:35 pm
Location: Brantford Ontario
Name: Rob Hymers
Contact:

Re: Title

by pfd27 » Tue Mar 11, 2014 12:54 am

Got it. It was site_logo.gif I had to replace to work for me
pfd27
Registered User
Posts: 23
Joined: Wed Feb 05, 2014 11:35 pm
Location: Brantford Ontario
Name: Rob Hymers
Contact:

Re: Title

by Prosk8er » Tue Mar 11, 2014 1:14 am

opps sorry bout that it does use site_logo.gif
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1496
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact: