Digital

Static width, how to? - Digital

Static width, how to?

by kssite » Mon Mar 21, 2011 6:01 pm

Hey A1ex!

I have implemented your Style @ http://www.tubewood.com.
Would prefer to have static width over dynamic one, but how to do that? Tried usual edits in common.css but didnt have any effect :oops:

Or if i have to stick with dynamic, would like to atleast get rid of that sideways scroll bar that seems to be there no matter what window size is used.

Regards
kssite
http://www.tubewood.com Best YouTube Videos :D
kssite
Registered User
Posts: 26
Joined: Fri Aug 21, 2009 7:40 pm
Contact:

Re: Static width, how to?

by A1ex! » Sat Aug 06, 2011 7:58 am

After changing, styles should be refreshed in Admin Control Panel.
A1ex!
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Nov 21, 2008 2:01 pm
Contact:

Re: Static width, how to?

by pauly » Mon Nov 19, 2012 12:33 pm

how would I get the look centred like the main phpbb forum?
pauly
Registered User
Posts: 93
Joined: Tue Nov 13, 2012 9:50 am
Contact: