Flat Style

small issue in iOS 11.4 - Flat Style

small issue in iOS 11.4

by mozso » Thu Jun 07, 2018 8:14 pm

Hello,

Just started to use flat-red style. Our forum is running 3.2.2. No custom code. Your style is unmodified.

I’m seeking help to understand why some icons are misalligned.
Correct view by visiting subforum:
1C139239-B36A-4ED1-998F-67CB88587BD2.jpeg
Incorrect
Incorrect view on main page:
561E913B-7109-49D2-8BB5-8F46124BEE60.jpeg
Correct
This issue is only visible on iOS, but:
Your demo pages for flat style viewed in same 11.4 browser do not have this issue. Either logged in or as visitor.

My problem is visible as logged in or visitor. Can you please give me a pionter what could be wrong?
mozso
Registered User
Posts: 5
Joined: Thu Jun 07, 2018 7:30 pm
Contact:

Re: small issue in iOS 11.4

by Dan Stylez » Fri Jun 08, 2018 7:19 pm

Just a thought,

On my laptop, your main index page search box looks like:
Image

On the forums page, it looks like this:
Image

Are your main search box and buttons also out of line with the flat style or any other styles?
User avatar
Dan Stylez
Registered User
Posts: 183
Joined: Tue Jan 16, 2018 6:17 am
Contact:

Re: small issue in iOS 11.4

by mozso » Sun Jun 10, 2018 3:57 pm

Well after I check it, it is not a flat style related issue. You are right all other styles are having the same issues in mobile view and laptop view. Do you have a hint what could be wrong? Which php file should I check and what to look for?

Thanks
mozso
Registered User
Posts: 5
Joined: Thu Jun 07, 2018 7:30 pm
Contact:

Re: small issue in iOS 11.4

by Dan Stylez » Tue Jun 12, 2018 1:15 am

I'm not sure which file to check, the only time i've seen this happen was with styles that were customised,

You could try asking in the main 3.2 support forum viewforum.php?f=556 as they'll have a better idea of what to try.
User avatar
Dan Stylez
Registered User
Posts: 183
Joined: Tue Jan 16, 2018 6:17 am
Contact: