proflat

Logo - proflat

Logo

by echo2k11 » Sat Apr 22, 2017 9:01 pm

Hello, How do I go about putting my sites name where it says "Proflat"? Thank you-
echo2k11
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Apr 22, 2017 8:57 pm
Contact:

Re: Logo

by Mazeltof » Sun Apr 23, 2017 1:44 pm

Hi,

Creates an image to replace the proflat logo.
Place there in the repertory ./styles/proflat/theme/images/

Open ./styles/proflat/theme/style_proflat.css
find :

Code: Select all

.site_logo {
	width: 168px;
	height: 59px;
}
Replace 168px and 59px by the width and height of your image

find :

Code: Select all

.site_logo {
	background-image: url("./images/site_logo.png");
	background-image: url("./images/site_logo.svg");
	background-repeat: no-repeat;
}
Replace site_logo.png by the name of your image.
and comment or delete the line : background-image: url("./images/site_logo.svg");
;)
User avatar
Mazeltof
Registered User
Posts: 65
Joined: Wed Sep 28, 2016 5:18 pm
Location: Arras - France
Contact:

Re: Logo

by echo2k11 » Sun Apr 23, 2017 2:16 pm

Thank you!
echo2k11
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Apr 22, 2017 8:57 pm
Contact:

Re: Logo

by archersites » Sat Jun 17, 2017 11:08 am

EDIT: Cancel all this, it was just a corrupt download missing part of the file. All fixed :D

Hi,
The first instruction works, but I cannot find this in my version:

Code: Select all

.site_logo {
	background-image: url("./images/site_logo.png");
	background-image: url("./images/site_logo.svg");
	background-repeat: no-repeat;
}
[/s]
archersites
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Dec 09, 2016 8:22 am
Contact:

Re: Logo

by montecristo28 » Fri Jun 23, 2017 11:28 pm

hello,it not working for me,i have a image 200px*200px
thank you
montecristo28
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Apr 25, 2017 6:54 pm
Contact:

Re: Logo

by Mazeltof » Sun Jun 25, 2017 7:57 am

Hi,

try it again, it's works perfectly ;)
User avatar
Mazeltof
Registered User
Posts: 65
Joined: Wed Sep 28, 2016 5:18 pm
Location: Arras - France
Contact:

Re: Logo

by GoesOn » Thu Jun 29, 2017 7:09 pm

Mazeltof wrote:Hi,
Creates an image to replace the proflat logo.
Place there in the repertory ./styles/proflat/theme/images/

Open ./styles/proflat/theme/style_proflat.css
find :

Code: Select all

.site_logo {
	width: 168px;
	height: 59px;
}
Replace 168px and 59px by the width and height of your image
But why should you replace it when it's the same number?

find :

Code: Select all

.site_logo {
	background-image: url("./images/site_logo.png");
	background-image: url("./images/site_logo.svg");
	background-repeat: no-repeat;
}
Replace site_logo.png by the name of your image.
and comment or delete the line : background-image: url("./images/site_logo.svg");
;)
Where should an replace this?
English is not my native language :!:
GoesOn
Registered User
Posts: 413
Joined: Sun Mar 05, 2017 7:31 pm
Contact:

Re: Logo

by Mazeltof » Fri Jun 30, 2017 4:51 pm

Mazeltof wrote:Hi,

Creates an image to replace the proflat logo.
Place there in the repertory ./styles/proflat/theme/images/

Open ./styles/proflat/theme/style_proflat.css
find :

Code: Select all

.site_logo {
	width: 168px;
	height: 59px;
}
Replace 168px and 59px by the width and height of your image

find :

Code: Select all

.site_logo {
	background-image: url("./images/site_logo.png");
	background-image: url("./images/site_logo.svg");
	background-repeat: no-repeat;
}
Replace site_logo.png by the name of your image.
and comment or delete the line : background-image: url("./images/site_logo.svg");
;)
User avatar
Mazeltof
Registered User
Posts: 65
Joined: Wed Sep 28, 2016 5:18 pm
Location: Arras - France
Contact:

Re: Logo

by GoesOn » Wed Aug 16, 2017 8:52 pm

Mazeltof wrote:
Mazeltof wrote:Hi,

Creates an image to replace the proflat logo.
Place there in the repertory ./styles/proflat/theme/images/

Open ./styles/proflat/theme/style_proflat.css
find :

Code: Select all

.site_logo {
	width: 168px;
	height: 59px;
}
Replace 168px and 59px by the width and height of your image

find :

Code: Select all

.site_logo {
	background-image: url("./images/site_logo.png");
	background-image: url("./images/site_logo.svg");
	background-repeat: no-repeat;
}
Replace site_logo.png by the name of your image.
and comment or delete the line : background-image: url("./images/site_logo.svg");
;)
I've done what you're saying but still I can not get the logo visible?
English is not my native language :!:
GoesOn
Registered User
Posts: 413
Joined: Sun Mar 05, 2017 7:31 pm
Contact:

Re: Logo

by jazzista88 » Fri Sep 15, 2017 5:09 pm

Hi,

i really like Proflat theme but i need to customize it bit.

in particular i need to change the header, exactly as i done in previous version of phpbb:

http://www.musicattuale.eu/octandre/Green/

i need just to have the banner you see at the top.

Is it possibile?

Thank you in advance.
jazzista88
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Aug 27, 2015 11:55 pm
Contact:

Re: Logo

by Anonymous » Sun Nov 26, 2017 9:05 pm

What luck there is support here for the style. I've followed the point to dot, but still my logo does not change. What is the problem?
Anonymous
I am too lazy to register
Posts: 3143
Joined: Thu Mar 15, 2007 6:50 am
Contact: