SE Gamer: Light

Sending PM on localhost - SE Gamer: Light

Sending PM on localhost

by Breakinho » Thu Jul 17, 2014 3:09 pm

im doing the forum with SE GAmer template, Mchat is working nice now!!, Ok, so everything's going nice, until i test the PM, i choose a test user to send the PM, text subject and some text on the text field just for testing, i can preview nice, i can save draft, BUT when im click SEND, it keeps loading page, and it goes anywhere.. I recieve the PM anyway, but the person who's sending keeps waiting for some feedback, like a message or returning to index.html heres some pics of sending, and recieving..


UPDATED: If the PM is for me, like if im admin, and send PM to admin it works, if it's for other user wont.... how to correct that?


The same happens when a new user click "SEND" to regist
The same happens when a new user click "SEND" to regist AND it happens when i click "activate" on ACP panel!!! :o :o :o :o is that because im on localhost??? :o

Image
Image

It send the PM anyways, but it keeps loading till give "timeout", but it send the PM...

Hope for help

Hope you help me :)
Breakinho
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Jul 16, 2014 3:50 pm
Contact:

Re: Sending PM on localhost

by Breakinho » Fri Jul 18, 2014 11:26 am

ok, this is really strange!! i just can't understand, i replicate all the forum on my laptop, with mchat and everything... and it works..
So for people having the same problem i recomend to check localhost server, and permissions, because i think is where the problem came from..
Breakinho
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Jul 16, 2014 3:50 pm
Contact: