Warning: The author of this contribution does not provide support for it anymore.

Super Mario

Errors along with Edit and Quote not showing? - Super Mario

Errors along with Edit and Quote not showing?

by Capsule » Fri Nov 26, 2010 6:40 pm

Did I miss something because I have no edit or quote buttons and I am reinstalling but I have issues clicking sections of the forum and getting the following error:
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/azscnet1/public_html/forums/cache/tpl_super-mario_viewforum_body.html.php on line 154

Reloaded and its the same issue.

Am I causing this or?
Capsule
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Nov 26, 2010 6:35 pm
Contact:

Re: Errors along with Edit and Quote not showing?

by _Vinny_ » Sat Nov 27, 2010 1:24 pm

The error of location must be the lack of images according to their language forum.
If your forum is in English:
  • /forum/language/en

You need imageset also in English:
  • /forum/styles/megamanbb/imageset/en

If French:
  • /forum/language/fr
Imageset:
  • /forum/styles/megamanbb/imageset/fr

The answer here: http://www.phpbb.com/customise/db/style ... 99#p197699


Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/azscnet1/public_html/forums/cache/tpl_super-mario_viewforum_body.html.php on line 154

Did you install any modification or edited anything in this file? If yes, what?
User avatar
_Vinny_
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 8799
Joined: Tue Aug 11, 2009 12:45 am
Location: Brazil
Name: Marcus Vinicius
Contact:

Re: Errors along with Edit and Quote not showing?

by Capsule » Sat Nov 27, 2010 5:23 pm

No I did not change anything I installed it exactly as I downloaded it.

Thanks for the information on both of these I will do the fix now.
Capsule
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Nov 26, 2010 6:35 pm
Contact:

Re: Errors along with Edit and Quote not showing?

by _Vinny_ » Sat Nov 27, 2010 6:32 pm

If you do, please notify me.

And can post the link to your forum?
User avatar
_Vinny_
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 8799
Joined: Tue Aug 11, 2009 12:45 am
Location: Brazil
Name: Marcus Vinicius
Contact:

Re: Errors along with Edit and Quote not showing?

by Prosk8er » Sun Jan 23, 2011 3:01 am

Capsule wrote:Did I miss something because I have no edit or quote buttons and I am reinstalling but I have issues clicking sections of the forum and getting the following error:
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/azscnet1/public_html/forums/cache/tpl_super-mario_viewforum_body.html.php on line 154

Reloaded and its the same issue.

Am I causing this or?


i just got this to its even like it on awesomestyles heres the fix
viewforum_body.html
find

Code: Select all

      <li class="row<!-- IF topicrow.S_ROW_COUNT is even --> bg1<!-- ELSE --> bg2<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_POST_GLOBAL --> global-announce<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_POST_ANNOUNCE --> announce<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_POST_STICKY --> sticky<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_TOPIC_REPORTED --> reported<!-- ENDIF


replace with

Code: Select all

      <li class="row<!-- IF topicrow.S_ROW_COUNT is even --> bg1<!-- ELSE --> bg2<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_POST_GLOBAL --> global-announce<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_POST_ANNOUNCE --> announce<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_POST_STICKY --> sticky<!-- ENDIF --><!-- IF topicrow.S_TOPIC_REPORTED --> reported<!-- ENDIF -->">


this

Code: Select all

 -->">
was missing from the endif statement :)
User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1510
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: Errors along with Edit and Quote not showing?

by _Vinny_ » Mon Jan 24, 2011 2:03 pm

bprsk8r4272, thanks.

I found this error, but will only be fixed in next version.
User avatar
_Vinny_
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 8799
Joined: Tue Aug 11, 2009 12:45 am
Location: Brazil
Name: Marcus Vinicius
Contact: