we_universal

dashboard image gone! - we_universal

dashboard image gone!

by Viper » Sun Sep 30, 2018 10:17 am

Without doing anything (10 minutes before I had visited the forum) suddenly the image in dashboard has disappeared. What will have happened? I tried to reload it via FTP but nothing. Ideas?
Attachments
Senza titolo-2.png
Viper
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Jun 29, 2018 12:55 pm
Contact:

Re: dashboard image gone!

by v12mike » Sun Sep 30, 2018 12:56 pm

Looking at your forum, the phpBB header is trying to load the image file from http://medusasquad.altervista.org/forum ... hboard.jpg, but your server does not have the file.

It could have been missing for some time, with your browser using a previously cached copy.
v12mike
Registered User
Posts: 291
Joined: Thu Jul 09, 2015 5:03 pm
Contact:

Re: dashboard image gone!

by Viper » Sun Sep 30, 2018 2:06 pm

Uhmm for security I tried to reload it from FTP but nothing the same

EDIT:I arranged, the we_universal folder had spaces in the name
Last edited by Viper on Sun Sep 30, 2018 2:16 pm
Viper
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Jun 29, 2018 12:55 pm
Contact:

Re: dashboard image gone!

by v12mike » Sun Sep 30, 2018 2:13 pm

Are you sure that you are loading it to the correct location, with the correct name?

If all else fails, you can upload the image somewhere else and edit overall_header.html (see https://www.phpbb.com/customise/db/styl ... l/faq/2521) to point to a new location.
v12mike
Registered User
Posts: 291
Joined: Thu Jul 09, 2015 5:03 pm
Contact:

Re: dashboard image gone!

by Blackbeard1653 » Sun Sep 30, 2018 3:34 pm

I'm having the same issue. I uploaded the files for the first time as a fresh install and the header image will not display
Blackbeard1653
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Sep 30, 2018 3:31 pm
Contact:

Re: dashboard image gone!

by Viper » Sun Sep 30, 2018 7:54 pm

Thanks I solved. There was simply a space in the folder name
Viper
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Jun 29, 2018 12:55 pm
Contact: