American English / American English

Uploaded ok... Now issue with mods - American English

Uploaded ok... Now issue with mods

by djyox » Tue Aug 13, 2013 2:21 pm

So I had a bunch of mods installed, and now after I uploaded the language pack, they all switched over to going back to the {mod_here} style rather than what it used to display correctly?

Any help on that? I don't even know where to begin looking. I'm kicking myself for installing this now becasue its not like UK english is that far off from US english...
djyox
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Jul 09, 2013 12:03 pm
Contact:

Re: Uploaded ok... Now issue with mods

by djyox » Tue Aug 13, 2013 2:24 pm

Never mind, going to uninstall it. Its not worth it... I'll just keep UK english...
djyox
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Jul 09, 2013 12:03 pm
Contact:

Re: Uploaded ok... Now issue with mods

by sevenalive » Wed Dec 11, 2013 3:44 am

This is a late reply, but I'll answer the question.

The reason is because you installed Mods and they modified the default UK english pack. When you installed US English, those extra strings needed by your mods are not in the US English lang files.

The simplest solution would be to install the language pack before you do any mods. Otherwise you need to go through the mod install files and do the /lang edits to US English. I don't believe automod can do it for you, but I may be wrong.

The next simplest solution would be to take your british english pack and use a diff tool like WinMerge to see the differences. Any added lines are what should be copied over.

I don't expect this to help you this late, but it may help others!
User avatar
sevenalive
Translator
Posts: 437
Joined: Thu Feb 07, 2008 4:45 am
Location: Tempe, AZ
Name: Robert
Contact: